Skip to main content

Zakelijke illustraties

Terwijl ik bezig ben met het visueel uitwerken van een meerjarenplan, bedenk ik nog eens waarom dit zo waardevol is om te doen.

Ik heb afgelopen week het meerjarenplan verschillende keren doorgelezen om de kern van het plan samen te vatten en te bedenken hoe ik dit met illustraties weer kan geven. Wat is belangrijk? Waar wil men heen? Wat moeten de leden weten?

 

Langzaam krijgt het vorm. De eerste ruwe schetsen gaan deze week naar de opdrachtgever. Da gaan we samen kijken of dit hun verhaal weergeeft of er dingen missen of dat er dingen uit kunnen.

Lastige ideeën en concepten verduidelijken

Het gebruik van illustraties in helpt om lastige ideeën en concepten te verduidelijken en te visualiseren. Als mens zijn we vooral visueel ingesteld. Hierdoor zijn ze artikelen voorzien van illustraties en infographics gemakkelijker te begrijpen voor iedereen. Men hoeft geen lange droge teksten door te spitten om de kern van het verhaal te snappen.

Zakelijke illustraties voor je vereniging

Doordat ik  gebruik te maken van kleuren, symbolen en visuele elementen die passen bij het merk, bedrijf of verenigingen, zorgen de illustraties voor een herkenbaar en vertrouwd beeld.

Bovendien kunnen de illustraties worden gebruikt om saaie en droge inhoud op te fleuren, te gebruiken op social media en presentaties.  Dit kan helpen om de aandacht te trekken en te behouden.

Wil jij ook weten wat ik voor jou kan (be)tekenen?

Laten we dan onder het genot van een kopje thee en een stukje chocolade de mogelijkheden bespreken.

Ja! Laten we samen afspreken

Leave a Reply