Muurtekening

Wil jij een echte eyecather in je bedrijf hebben? Kies dan voor een grote muurtekening in bijvoorbeeld je kantine, vergaderzaal of een openbare ruimte. Door middel van illustraties al dan niet in combinatie met teksten geef je de ruimte een persoonlijke touch. Je kunt de muur ook gebruiken om door middel van een tekening je werkproces te laten zien. De blik van je klant wordt hier direct door getrokken, hij kan precies zien hoe jullie werken. En jullie hebben een fantastische muur.

Hoe maak ik jouw muurtekening?

Kennismaking

De eerste stap is het gezamenlijk sparren over het ontwerp tijdens een kennismakingsgesprek of briefing. Dit doe ik het liefste bij jullie op locatie, zodat ik kan zien waar de tekening moet komen en hoe de ruimte eruit. We bespreken je wensen en hoe je dit graag vormgegeven ziet. Ook maak ik wat foto’s die ik later kan gebruiken bij het ontwerp en het voorstel van het ontwerp.

Offerte

Na de briefing ga ik de mogelijkheden uitwerken in een offerte. Na goedkeuring ga ik voor je aan de slag.

Schetsen

Het ontwerp ga ik uitwerken in verschillende schetsen. Je krijgt hierbij indien mogelijk ook een mock-up om te zien hoe de tekening staat in de ruimte.

Feedback

Je kunt aan de hand van de schetsen nog aanpassingen doorgeven. Deze verwerk ik in een aangepast ontwerp.

Uitvoering

Na goedkeuring van de tekening kom ik bij jullie om de muurtekening op de muur te zetten.

Ook zo'n echte eyecather in je bedrijf hebben?