Zakelijke illustraties

Ben jij op zoek naar een illustratie om je (bedrijfs) verhaal te vertellen?

Je hebt een training, presentatie of boek gemaakt en wil de teksten versterken door het gebruik te maken van een goede illustratie die daarbij past?

Ik kan jouw verhaal versterken met illustraties, waardoor de boodschap die jij over wil laten komen, nog beter blijft hangen. Mensen denken vaak in beelden, waardoor je met een illustratie je verhaal nog beter kunt overbrengen en hij langer blijft hangen.

Verduidelijking teksten of als aandachttrekker

De illustraties en tekeningen die ik maak, kun je voor verschillende doelen inzetten. Denk hierbij aan illustraties op je website om een proces te verduidelijken of om een persoonlijke touch te geven, zodat je website precies laat zien wij jij bent.

Wil je de aandacht trekken, wil je anderen informeren of wil je een proces uitleggen? Ik kan je helpen om het beeld en het proces wat jij in je hoofd hebt, om te zetten in een illustratie, animatie of infographic. Deze worden gemaakt in jouw eigen persoonlijke stijl. Je versterkt hiermee ook je eigen merkidentiteit. Dus geen stock-foto’s meer en geen afbeeldingen of symbolen die ook bij anderen op de website staan.

Soort illustraties

Mijn stijl kenmerkt zich zowel van strakke monolijn tekeningen in zwart wit als in kleurrijke tekeningen.

Ik hou van:

  • Heldere sprekende kleuren
  • Zwart-witte lijntekeningen
  • Eenvoudige maar duidelijke illustraties
  • Samenwerken voor jouw persoonlijke illustratie
  • Het spelen met verschillende materialen

Materialen

De illustraties maak ik zowel analoog als digitaal. Afhankelijk van het doel van de tekening, van jouw project en de stijl die je in je illustratie wil, maak ik een keuze uit de materialen. Ik kan illustratie ook digitaal als vectorbestand maken, zodat hij schaalbaar is naar jouw wensen.

Heb je een beeld in je hoofd en wil je die op papier hebben? Of wil je dat ik met je meedenk hoe je met illustraties je teksten kunt verduidelijken.

Mail of bel me, dan kijken we wat ik voor je kan betekenen!

Wil jij jouw verhaal vertellen met een illustratie?

illustratie medicatie
illustratie mug
illustratie doorsnede vinger
illustratie nagel