Grafisch Ontwerp

Ik word blij van mooie beelden.  Ze zeggen altijd dat “een beeld meer zegt dan duizend woorden” en dat klopt. Want een mooi ontwerp blijft op je bij.  Ik hou van het maken van mooie beelden. Dit kunnen illustraties, kaarten, posters en infographics zijn.

Maar het gaat nog veel verder, het neerzetten van een complete merkstijl voor een bedrijf hoort hier ook bij.  Want hoe wil je als bedrijf dat je (potentiele) klanten je zien en jou herinneren? Hoe sterker je huisstijl staat, hoe eerder men je zal herkennen.

 

Ontwerp van kaartje tot complete huisstijl

Ik ontwerp mijn eigen producten in bijvoorbeeld mijn kaartenlijn en voor de krijtborden voor de horeca. Maar ik ontwerp ook jouw product. En jouw product kan ik alleen goed ontwerpen, als ik weet wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je dit wil uitstralen.

Het ontwerpproces begint dan ook met een kennismaken en het doornemen van je wensen, missie en visie.

Samen bekijken we wat je wilt bereiken met de bedrijf. Wat wil je uitstralen?  Welke klanten  wil je aanspreken Waarom heb jij je bedrijf op gezet en wat is je doel? Aan de hand daarvan ga ik aan de slag met mijn ontwerp.

Wil je iets speciaals in je ontwerp? Ik zorg voor die unieke illustratie of een persoonlijke touch in het product waaraan mensen jou herkennen en jij je kunt onderscheiden van al die andere bedrijven.

 

vormgeving e-book

Herken jezelf terug in je eigen merkstijl

Ik wil ervoor zorgen dat je hele plaatje compleet is en door een goede merkstyling zorgen we er samen voor, dat jij jezelf terug ziet in je bedrijf en dat dit jouw missie en visie uitstraalt.

%d bloggers liken dit: