Grafisch Ontwerp

Ik word blij van mooie beelden.  Ze zeggen altijd dat “een beeld meer zegt dan duizend woorden” en dat klopt. Want een mooi ontwerp blijft op je bij.  Dit kunnen illustraties, kaarten, posters en infographics zijn.

Maar het gaat nog veel verder, want wat wil je je bedrijf laten uitstralen, hoe wil je als bedrijf dat je (potentiele) klanten jou zien en hoe ze zich jou herinneren? Hoe val je op in de massa en wanneer zal men je bedrijf direct herkennen.  

Ontwerp van schets naar complete productlijn

Het proces van het ontwerpen begint dan ook met een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we je wensen, je missie en je visie.  Want ik kan  jouw product alleen goed ontwerpen, als ik weet wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je dit wil uitstralen.

Na dit gesprek maak ik een offerte voor je en ga ik aan de slag met de schetsen en de opzet van het ontwerp. In het hele ontwerpproces houden we contact, krijg je schetsen van de opzet en kijken we of ik op de goede weg zit. Je kunt hier ook je aanpassingen nog doorgeven. Als we beiden tevreden zijn, krijg je van mij het definitieve ontwerp en kan het ontwerp naar de drukker of kun je hem online gebruiken. 

Wil je iets speciaals in je ontwerp? Ik zorg voor die unieke illustratie of een persoonlijke touch in het product, waaraan mensen jou herkennen en jij je kunt onderscheiden van al die andere bedrijven.

Illustraties werken super goed om je teksten te ondersteunen en te versterken. Ik hou van simpele maar duidelijke illustraties. Deze kunnen zowel in kleur als zwart wit gemaakt worden. 

 

Herken jezelf terug in je eigen merkstijl

Ik wil ervoor zorgen dat je hele plaatje compleet is en door een goede merkstyling zorgen we er samen voor, dat jij jezelf terug ziet in je bedrijf en dat  je met trots het ontwerp kan showen!

%d bloggers liken dit: