Grafisch ontwerp

Je hebt met al je energie een product, dienst of evenement ontwikkeld. Nu ben je zover dat hij naar buiten gebracht kan worden op internet of als drukwerk. Je weet wat je wil uitstralen, je weet hoe je klanten jou moeten zien, herkennen en herinneren. Alleen nu moet het nog concreet gemaakt worden. Ik ga jou daarbij helpen.

Ik maak in het ontwerp het liefste gebruik van persoonlijke illustraties. Dus geen stockfoto’s of stockafbeeldingen. Want jij bent uniek en hebt een bedrijf waarin je je kunt onderscheiden van de rest. Dat wil je dan ook met je ontwerpen die je gebruikt.

Illustraties werken super goed om je teksten te ondersteunen en te versterken. Ik hou van simpele maar duidelijke illustraties. Deze kunnen zowel in kleur als zwart wit gemaakt worden.

Want jij bent uniek!

Iconen ontwerp

voor websites en insta hoogtepunten

Om je merkidentiteit helemaal door te voeren in je uitstraling, kun je ervoor kiezen om iconen en animaties voor op je website of je social media te laten maken. Voor je website maak ik geanimeerde iconen, die precies laten zien waar jij voor staat en wat jij aanbiedt aan diensten. Voor je instastories kun je deze ook gebruiken als statische iconen.

Ontwerp van schets tot eindproduct

Briefing

De eerste stap is het gezamenlijk sparren over het ontwerp tijdens een kennismakingsgesprek of briefing. Daarin bespreken we je wensen, je missie en je visie. Want ik kan jouw product het beste ontwerpen, als ik weet wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je dit wil uitstralen.

Offerte

Na de briefing maak ik een offerte op maat voor je. Na goedkeuring gaan we van start.

Schetsen

Ik ga aan de slag met de schetsen en de opzet van het ontwerp. In het hele ontwerpproces houden we contact, krijg je schetsen van de opzet en kijken we of ik op de goede weg zit.

Feedback

In het ontwerpproces zitten verschillende momenten waarop je je aanpassingen kunt doorgeven.

Oplevering

Als we beiden tevreden zijn, krijg je van mij de definitieve ontwerpen en kan het ontwerp naar de drukker of kun je hem online gebruiken. Ik zorg voor een goede aflevering, waarbij de bestanden direct klaar zijn voor gebruik.

Wil jij je onderscheiden van de rest met een unieke vormgeving?