Hi! Ik ben Sigrid

Nieuwe ideeën bedenken, uitwerken en creëren is wat ik het liefste doe. Zowel achter de tekentafel en de computer, maar ook in de keuken. Koken zonder recept, door alle ingrediënten te gebruiken die ik op dat moment in huis heb. Het geeft de beste en meest verrassende resultaten. En mis ik iets? Dan bedenk ik een andere oplossing. Dat is ook mijn manier van werken. Ontbreekt er een ingrediënt, dan bedenken we een oplossing om te bekijken hoe het wel kan.

Het roer om

16 jaar lang heb ik als fysiotherapeut gewerkt. Met mijn cliënten en collega’s werkte ik samen aan de doelen die de cliënt wilde bereiken. Lukte het niet op de gewone manier, dan bedacht ik een andere route om het doel te bereiken. En dat lukte bijna altijd. Maar ik merkte dat ik mijn eigen doelen niet bereikte. Gelukkig zijn in mijn werk lukte niet meer omdat er steeds meer regels waren om je aan te houden. Creatieve oplossingen in de behandeling bedenken, die eigenlijk net tegen de vaste regels schuurden, maar die wel het juiste resultaat boden, kon niet meer door alle protocollen waar ik aan vast zat. Dus tijd voor verandering.

“Great things never come from comfort zones”

Ik heb mijn baan opgezegd en ben me volledig gaan storten op mijn liefde voor illustreren en nieuwe dingen creëren. Een nieuwe studie volgen hoorde ook daarbij. Ik hou van het verkrijgen van nieuwe kennis. En als ik iets doe, doe ik het goed! Tevreden zijn kan ik pas als ik iets opgeleverd heb, wat aan al mijn eisen voldoet. Half werk? Daar doe ik niet aan.

Daarom kun je bij mij ook terecht voor een volledig concept van illustratie tot het complete grafisch ontwerp. Ik zorg dat de ontwerpen geschikt zijn voor online gebruik, maar bijvoorbeeld ook klaar is voor de drukker. Dan weet ik zeker dat alles 100% klopt en er niet, door een andere schakel, wat mis kan gaan. Maar dat bedenk ik natuurlijk niet alleen. Samenwerken zit in mijn bloed. Ik wil samen jou werken aan het perfecte plaatje. Het product wat jij trots aan de wereld kunt laten zien!

Sporten, chocolade en buiten zijn

Voordat ik aan het werk ga, trap ik de dag het liefste af met een heerlijke work-out. Muziek hard aan en dan lekker knallen. Dan is mijn hoofd leeg en kan ik al mijn creativiteit kwijt in het illustreren en vormgeven. Tijdens het werk een stuk chocolade, een kop thee of een heerlijke latte. Daar ga ik het beste op.

En als ik dan klaar ben met mijn werk, dan trek ik de wandelschoenen aan, wandel ik door de mooiste natuur hier in de buurt van de Wieden en de Weerribben. Ik kan ervan genieten om helemaal in mijn uppie te wandelen en te luisteren naar de geluiden van de dieren. Maar het is nog leuker om dit samen met mijn gezin te doen. De kids die eigenlijk te hoog in de bomen klimmen of wegzakken tot hun knieën in de modder, wanneer ze dat geheime paadje inlopen. Maar daarna rennen ze weer vrolijk om het nieuwe avontuur op te zoeken.

Ga je met mij het avontuur aan? Dan zorg ik dat we samen in die hoge boom klimmen, om trots aan de wereld kunnen laten zien wat we gemaakt hebben!

Heb je vragen of wil je gewoon even kennismaken?