Workshops

Workshop Handletteren, Brushletteren en Ecoline

Lijkt het u ook leuk om een mooie poster te kunnen maken voor in uw huis? Of wat dacht u van het maken van kaartjes voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of een feestje? Schuif aan bij de workshop handletteren of bushletteren van Studio Sigrid.

Ik geef verschillende creatieve workshops, zoals brushletteren, handletteren, ecoline technieken en servies beschilderen. Maar je kunt ook het kinderfeestje voor je zoon of dochter door mij laten organiseren. 

In mijn webshop staat de reeds geplande workshops aangegeven. Staat de workshop die u wilt volgen er niet bij of kunt u niet op de voorgestelde datum? Neem dan contact met me op. U kunt namelijk ook met een eigen groepje een workshop bij mij volgen. Dan maken we een workshop op maat voor uw eigen groep. 

U kunt natuurlijk ook tijdens een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiedag met zijn allen aanschuiven voor een workshop. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Naast kinderfeestjes organiseer ik ook ouder-kind workshops, zodat u samen met uw zoon of dochter een creatieve workshop kunt volgen. Deze workshops zijn voornamelijk ‘s middags in het weekend plaats, zodat het voor de kinderen ook goede tijden zijn. 

De resultaten van de ouder en kind workshops zijn altijd super mooi! Het mooie van kinderen is dat ze ook buiten de hokjes denken en gewoon lekker aan het werk gaan. Hierdoor ontstaan de mooiste creaties!

%d bloggers liken dit: