Creatief, Nieuwsgierig, Leergierig

Ik ben Sigrid Claasz Coockson.

Nieuwe ideeën bedenken, uitwerken en creëren is wat ik het liefste doe. Zowel achter de tekentafel en de computer, maar ook in de keuken.

Koken zonder recept, door alle ingrediënten te gebruiken die ik op dat moment in huis heb. Het geeft de beste en meest verrassende resultaten. En mis ik iets? Dan bedenk ik een andere oplossing.

Dat is ook mijn manier van werken. Ontbreekt er een ingrediënt, dan bedenken we een oplossing om te bekijken hoe het wel kan.

16 jaar lang heb ik als fysiotherapeut gewerkt. Met mijn cliënten en collega’s werkte ik samen aan de doelen die de cliënt wilde bereiken. Lukte het niet op de gewone manier, dan bedacht ik een andere route om het doel te bereiken. En dat lukte bijna altijd.

Maar ik merkte dat ik mijn eigen doelen niet bereikte. Gelukkig zijn in mijn werk lukte niet meer, omdat er steeds meer regels waren om je aan te houden.

Creatieve oplossingen in de behandeling bedenken, die eigenlijk net tegen de vaste regels schuurden, maar die wel het juiste resultaat boden, kon niet meer door alle protocollen waar ik aan vast zat.
Dus tijd voor verandering.

“Great things never come from comfort zones”

Sinds 2018 heb ik mijn eigen bedrijf, waarin ik mij volledig richt op het maken van illustraties, van klein tot heel groot. Ik heb kleine animaties gemaakt voor op social media, maar ook muurtekeningen van 10 meter lengte. 
Zolang ik zelf mag creëren of jou mag inspireren, ben ik gelukkig!

Sinds 2021 huur ik een kantoor/ atelier bij BHome in Meppel, waar ik heerlijk in mijn eigen creatie bubbel kan zitten.

’s Ochtends loop ik het liefste naar mijn atelier. Na de wandeling is mijn hoofd leeg en kan ik al mijn creativiteit kwijt in het illustreren en vormgeven. Tijdens het werk een stuk chocolade, een kop thee of een heerlijke latte. Daar ga ik het beste op.

En als ik dan klaar ben met mijn werk, dan trek ik de natuur in, wandelend door de mooiste natuur hier in de buurt van de Wieden en de Weerribben

Ik kan ervan genieten om helemaal in mijn uppie te wandelen en te luisteren naar de geluiden van de dieren. Maar het is nog leuker om dit samen met mijn gezin te doen. De kids die eigenlijk te hoog in de bomen klimmen of wegzakken tot hun knieën in de modder, wanneer ze dat geheime paadje inlopen. Maar daarna rennen ze weer vrolijk om het nieuwe avontuur op te zoeken.

Waarom je bij mij moet zijn?

Creativiteit

Samenwerken en elkaar versterken

Vertrouwen

Chocolade

Ik doe net dat stapje extra

Ik help je creatief te denken en te zijn

Ga je met mij het avontuur aan?
Dan zorg ik dat we samen in die hoge boom klimmen,
om trots aan de wereld kunnen laten zien wat we gemaakt hebben!

  • Sigrid Claasz Coockson