Workshop Handlettering

Workshop handletteren

 

workshop handletteren
Coachkamer Meppel

Bij de workshop wordt u ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Op de tafel ligt alvast uw pakketje klaar. Hierin zitten alle materialen die nodig zijn voor de workshop handletteren en een werkboekje die we gebruiken om te oefenen.

 

workshoppakket
voorbeeld van een workshoppakket

 

 

Als we het maken van de verschillende soorten letters  onder de knie hebben, gaan we banners, pijlen en kleine tekeningetjes maken en ontwerpen.

Het laatste gedeelte voordat u uw eigen poster gaat maken, bestaat uit de lay out. Hoe plaats je de tekst goed op je papier. Welke woorden maak je groot, welke klein? Waar maak je een banner?

U bent tijdens de workshop vooral zelf heel veel aan het tekenen. Ik zal veel dingen uitleggen en als u er niet uitkomt gaan we het samen doen.

Aan het eind heeft u uw eigen poster of paperbag om mee naar huis te nemen. Daarnaast krijgt u het workshoppakket natuurlijk mee naar huis. Daar zitten genoeg materialen in om thuis verder te gaan met uw nieuwe opgedane kennis.

 

Ik geef de workshops op locatie in Meppel of de omgeving van Meppel. Ik heb in de agenda een aantal datums en locaties staan. Kunt u niet op deze dag of wilt u graag met een eigen groepje handletteren? Dan kan ik ook bij u thuis komen en kunnen we samen een datum afspreken. Hiervoor heeft u een groepje van minimaal 5 personen nodig.

De kosten komen op €32,50 per persoon inclusief het workshoppakket, bestaande uit een werkboek, pennen, potlood, gum en verschillende soorten papieren. Het pakket bevat genoeg materialen, zodat u thuis verder kan met uw nieuwe hobby!

%d bloggers liken dit: