online downloads

minizine Studio Sigrid en Scrappiness

Download MiniZine Letterpraatjes

Voor de Live instagram workshop op 2 mei, kun je deze minizine gebruiken. Maar het is natuurlijk ook gewoon een heel leuk naslagwerkje.

Zie mijn blog, voor de aanleiding van deze workshop.

Op de video hieronder kun je zien hoe je de minizine maakt. Het enige wat je nodig hebt is een schaar en een A4 papiertje.

 

Workshop 8 april 2020 3D letters

workshop 3d letters Studio Sigrid

Voor deze workshop is het van belang dat je de werkbladen vooraf hebt gedownload. Dat maakt het echt een stuk makkelijker!

Werkblad voorbeelden

Werkblad overtrekken

Werkblad met puntjes

Workshop instagram 1 april 2020

Super leuk dat je meedoet met de workshop! Deze keer gaan we kleine tekeningen maken, sierletters maken met Faux Calligraphie en spelen met kleuren. Aan het eind heb je een kaartje die je naar je opa, oma of je vrienden kunt sturen voor een verjaardag.  

Ook deze keer heb ik weer spiekbriefjes gemaakt. Je kunt deze hier downloaden en uitprinten. Dat maakt het net wat makkelijker!

Spiekbriefje letters

Spiekbriefje bloemen

Spiekbriefje Doodles

 

Raamtekeningen "Zorg goed voor elkaar"

In deze heftige tijd voor ons allemaal, kun je nu een raamtekening downloaden die je op je raam kunt zetten met krijtstiften. Op deze manier kunnen we elkaar steunen en de wereld een beetje vrolijker maken.

Je kunt 2 bestanden downloaden. Een met de tekst normaal en 1 met de tekst gespiegeld. Dan kun je zelf beslissen aan welke kant van het raam je hem leesbaar wilt hebben. Je kunt de bestanden gratis downloaden.

Knip de bestanden bij langs de stippellijn, zodat je ze makkelijker aan elkaar kan plakken met plakband

Bestand normaal

Bestand gespiegeld

raamtekening zorg goed voor elkaar

Tijdens mijn workshops en cursussen maken we ook vaak kleine tekeningen. Ik heb een aantal stap voor stap tekeningen gemaakt, zodat iedereen ze na kan maken. Je kunt ze hier op de site ook downloaden.

De spiekbriefjes van de online workshop handletteren.

%d bloggers liken dit: