nieuws en tips Studio Sigrid
minizine Studio Sigrid en Scrappiness
handlettering
Sigrid Claasz Coockson

Kick Off Letterpraatjes

Twee weken geleden kreeg ik een mailtje van Maureen van Scrappiness. Maureen is een super leuke vrouw uit België, die eigenaresse is van het bedrijf Scrappiness. Met Scrappiness verkoopt ze producten op het gebied van handlettering en scrapbooking, maar ook geeft ze workshops. Nu

Verder lezen »
grafisch ontwerp
Sigrid Claasz Coockson

Tafelaankleding

Afgelopen weken kreeg ik een hele leuke opdracht binnen. Voor een 21 diner moest de tafel mooi gestyled worden. En de vraag aan mij was of ik hiervoor naamkaartjes wilde maken. Deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan. Dus ben ik aan

Verder lezen »
handlettering
Sigrid Claasz Coockson

Mega Workshop Event

Een paar maanden geleden kreeg ik de vraag of ik vrijwilliger wilde zijn bij het Mega Workshop Event. Dit evenement heeft vorig jaar ook plaats gevonden. Het is een dag voor liefhebbers van papier, inkt en verf. Er worden workshops gegeven door verschillende toppers

Verder lezen »
Algemeen
Sigrid Claasz Coockson

Nieuwe workshops!

Ik heb vandaag nieuwe workshops toegevoegd! We gaan in mei starten met de eerste ouder-kind workshop, deze staat gepland op zondagmiddag 6 mei. Daarnaast heb ik ook een andere nieuwe handletter workshop, “Handletteren met kleur en kleurrijke achtergronden”. Deze staat voor zondag 27 mei.

Verder lezen »
Algemeen
Sigrid Claasz Coockson

Rood en goud

Instagram is mijn grote inspiratiebron. Er zijn zoveel super goede tekenaars en schilders die daar hun werk laten zien. Een van de dingen die ik al een poosje wilde uitproberen was het maken van een “geopattern”. Hierbij maak je met washitape een strak patroon

Verder lezen »
workshoppakket
Geen categorie
Sigrid Claasz Coockson

Workshop handlettering

Afgelopen tijd ben ik bezig geweest om mijn workshops voor te bereiden. Materialen uitzoeken, goede leveranciers zoeken en mijn hardware thuis optimaliseren. Vooral dat laatste was nog een behoorlijke klus. Een printer bestellen is een peulenschil, de installatie was ook appeltje eitje. Maar voordat

Verder lezen »
On Trend

Most Popular Stories

Muurtekening met krijtstiften

Mijn ontwikkeling als ondernemer.

Mijn ontwikkeling als ondernemer. Afgelopen periode heb ik een traject gevolgd bij GOO regio Zwolle. Ik volgde het ondernemers groei programma, waarin we in 6 bijeenkomsten verschillende aspecten van mijn bedrijf en het ondernemerschap gingen doorlichten. Ik heb voor hun een blog geschreven. Vorige week

%d bloggers liken dit: