Skip to main content

En dan is het eindelijk zo ver en doe ik een vreugdedansje door de kamer, de nieuwe website staat online!

Mijn vorige website had ik zelf gemaakt, hij voldeed en functioneerde, maar tevreden was ik niet. Dus toch maar professionele hulp ingeschakeld. Saskia de Jonge van Duidelijk Sas was hiervoor het gewillige slachtoffer.

Ik hoor je denken “slachtoffer”?

Yep, want ik heb natuurlijk wel mijn eigenaardigheden en ik had een beeld in mijn hoofd hoe de site er ongeveer uit moest komen te zien. Gelukkig houdt Saskia ook van een uitdaging, dus samen zijn we aan de slag gegaan.

Bij een nieuw site hoort het uitzoeken van de foto’s en illustraties en het schrijven van de teksten. Maar als illustrator en grafisch ontwerper, wil ik ook mijn eigen stempel drukken op de site. Dit hebben we gedaan door zelf de picto’s te maken en geanimeerde GIFjes voor bij de werkwijze.

Voor mij zaten er ook nieuwe dingen bij, maar ik hou van puzzelen en nieuwe dingen leren. En ik heb nog wel genoeg te leren. Want Saskia heeft de site helemaal perfect gebouwd, maar de blogs en dergelijke zal ik toch zelf moeten schrijven en updaten. Op mijn vorige site wist ik precies hoe dat moest, maar dat is nu even helemaal nieuw. Maar ook dat gaat goedkomen!