Krijtborden

Krijtborden voor restaurants, brasseries, café's en winkels

krijtbord eetcafe

Wil je je bedrijf iets extra’s geven qua uitstraling? Wil je een reclamebord dat speciaal voor jou is gemaakt? Dan is een krijtbord echt een aanrader.

Een goed krijtbord straalt authenticiteit uit. Je trekt klanten aan die houden van een kwalitatief goed product.

 

Het bord kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Hij is zelfs regenbestendig. En moet hij aangepast worden, omdat u het menu wisselt, of omdat u de stijl van uw bedrijf wilt veranderen? Dan maken we het bord weer schoon en daarna kan het krijtbord weer naar wens worden aangepast.

Heb je een wisselend aanbod van je producten? Dan maak ik een bord voor je die je zelf kunt invullen.

Vind je het lastig om netjes te schrijven of heb je geen ervaring met schrijven op krijtborden? Ik verzorg workshops voor het maken van professionele krijtborden.

Krijtbord Ogterop

Krijtborden zorgen voor de persoonlijke sfeer

krijtbord kleur illustraties

Heb jij heerlijke producten en gerechten, maar lopen de mensen je winkel voorbij omdat ze niet weten wat je ze te bieden hebt? Of heb je wel een krijtbord staan, maar is deze niet representatief voor jouw bedrijf?

Samen gaan we kijken op welke manier jij meer klanten binnen kunt halen met een stoepbord. We gaan kijken wat je als bedrijf wilt uitstralen, welke producten wil je in de spotlight zetten of wil je de klanten trekken met de slogan van je bedrijf?

Doordat ik op het krijtbord alles kan zetten wat jij wilt, heb je straks het perfecte bord voor jouw bedrijf.

Aan de hand van jouw wensen maak ik een schets. Als deze is goedgekeurd, ga ik hem op het bord zetten. 

Maatwerk 

Ieder bord is uniek. We bepalen samen welke stijl het bord moet hebben. Wil je zakelijk en formeel? Geen probleem. Wil je juist een persoonlijke sfeer, dan zorgen we ervoor dat jouw krijtbord dat ook uitstraalt. 

Krijtbord Ogterop Meppel

Een stoepbord waarvan de voor- en achterkant met tekst zijn beschreven, zijn al te krijgen vanaf €95,-

Heb je nog geen eigen bord? Ik kan ook een nieuw stoepbord in de stijl die jij wilt voor je regelen

Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden. . 

Krijtborden te huur

bambu

Wil je een tijdelijk krijtbord bij je evenement of bij je bruiloft? Je kunt bij mij ook een krijtbord huren. Ik heb krijtborden in verschillende maten en houten afwerkingen.

Verhuur voor een staand stoepbord inclusief ontwerp en opmaak van teksten aan beide zijden van het bord is al mogelijk vanaf €105,-

Wil je toch een eigen bord? Dan kan ik u natuurlijk een bord leveren. Verkoopkosten van een staand stoepbord inclusief bord, ontwerp en het het maken van de teksten en illustraties zijn op aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van het soort bord.

Krijtborden bij klanten

Het maken van een volledige muurtekening

Wil je ook een mooi krijtbord in je zaak?

Neem contact met me op, dan laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn
%d bloggers liken dit: