Krijtborden

Wil je je bedrijf iets extra’s geven qua uitstraling? Wil je een reclamebord dat speciaal voor jou is gemaakt? Dan is een krijtbord echt een aanrader.

Een goed krijtbord straalt authenticiteit uit. Je trekt klanten aan die houden van een kwalitatief goed product.

Het bord kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Hij is zelfs regenbestendig. En moet hij aangepast worden, omdat u het menu wisselt, of omdat u de stijl van uw bedrijf wilt veranderen? Dan wissen we het bord weer uit en daarna kan het krijtbord naar wens weer worden aangepast.

krijtbord brownies and downiest

Persoonlijke Sfeer.

Een krijtbord zorgt voor een persoonlijke sfeer. Dit kan zijn in een restaurant of bar. Maar ook in een bedrijf of instelling.

Krijtborden kunnen in alle soorten en maten gemaakt worden. Er zijn krijtborden die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Maar het belangrijkste is dat het krijtbord de sfeer en stijl vertegenwoordigd, die uw bedrijf graag wil uitstralen. Het bord kan heel strak en zakelijk gemaak

Maatwerk en Cursussen

Heeft u een krijtbord hangen en is de tekst aan vervanging toe? Of wil je tips en adviezen hoe je hem zelf bij kunt houden? Ik kan uw werknemers leren hoe ze het krijtbord zelf kunnen maken en bijhouden. Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Kosten en Offerte

Een stoepbord, waarvan de voorkant en achterkant zijn beschreven, kun je al krijgen vanaf € 85,-. Wil je precies weten wat een bord voor jou kost? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

%d bloggers liken dit: