Huisportret op maat

Ga je verhuizen, wil je een herinnering aan je ouderlijk huis of ben je gewoon op zoek naar een mooie tekening voor aan de muur? Bestel dan nu een huisportret. Aan de hand van foto’s van de woning, maak ik een lijntekening. Je kunt kiezen of je de tekening in kleur of in zwart wit wilt hebben.

Bedrijfspand tekenen

Gaat je bedrijf naar een nieuw pand, is er een bedrijfsopening of is er iemand die een jubileum viert en wil je een origineel cadeau geven? Dan is een tekening van het bedrijfspand een heel goed idee. Je weet zeker dat het past bij de persoon of het bedrijf en je een uniek en persoonlijk cadeau hebt om te geven.

Ieder huis heeft vaak speciale elementen, waar je je herinneringen bij hebt of die heel typerend zijn voor het huis. We overleggen samen wat je graag terug wil zien in het huisportret.  Ik ga deze karakteristieke elementen dan vastleggen in de tekening.

Standaard is de afdruk op hoog kwalitatief wit papier in formaat A4. In overleg zijn er ook andere afmetingen en ondergronden mogelijk.

De tekening kan op verschillende achtergronden en formaten worden gedrukt. Op die manier is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een verhuiskaartje van de tekening te maken.

Ik kan het drukken van de kaartjes voor je regelen, inclusief een ontworpen achterkant van het kaartje, zodat je hier je nieuwe adres op kan laten drukken.

Uit welke huisportretten kun je kiezen?

Huisportret basis

115

pakketprijs
  • Huisportret in zwart witte lijntekening
  • Afdruk zwart wit A4
  • Ingepakt als cadeau voor jezelf of voor een ander

Extra’s
– Afdruk op A3 formaat €15
– Afdruk Canvas A4 formaat €30
– Foto op Dibond A4 €35
– Hoge resolutie bestand €20

Dit wil ik!

Huisportret in Kleur

135

pakketprijs
  • Afdruk kleur A4
  • Digitaal bestand geschikt voor social media
  • Ingepakt als cadeau voor jezelf of voor een ander

Extra’s
– Afdruk op A3 formaat €15
– Afdruk Canvas A4 formaat €30
– Foto op Dibond A4 €35
– Hoge resolutie bestand €20

Dit wil ik!

Huisportret luxeBeste keus

175

Pakketprijs
  • Huisportret in Kleur
  • Afdruk kleur A3
  • Digitaal bestand in hoge resolutie
  • Ingepakt als cadeau voor jezelf of voor een ander

Extra’s
– Afdruk Canvas A4 formaat €30
– Foto op Dibond A4 €35
– Afdrukken op Dibond, Canvas of andere ondergrond op grotere formaat mogelijk.
Dit wil ik!

Werkwijze

Wanneer ik een huisportret maak, wil ik de huizen het liefste zelf zien en ze van alle kanten bekijken, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Soms is het een verrassing voor de bewoners of staat het huis voor mij te ver weg om even heen te gaan. Dan moet ik het hebben van recente foto’s van het huis.

Deze foto’s kun je naar mij mailen, zodat ik het huis en de karakteristieke elementen goed kan bekijken. Ook maak ik soms gebruik van Google Streetview. Dan kan ik de omgeving ook zien en het huis van verschillende kanten bekijken, niet helemaal ideaal, maar een handige ondersteuning. Op deze manier kan ik heel goed huisportretten maken voor woningen die niet in de buurt staan.

We bespreken welke elementen je graag terug wil zien in de tekening en in welke stijl (kleur of zwart-wit)je de tekening wil hebben.

Ik maak een eerste schets van het huis die jullie kunnen bekijken om te zien of alles klopt en of de karakteristieke elementen van het huis goed verwerkt zijn. Als jullie akkoord hebben gegeven ga ik verder met het uitwerken. Je krijgt 2 feedbackrondes, waarin er aanpassingen gedaan kunnen worden.

Zijn we beiden tevreden? Dan stuur ik de tekening naar de drukker. Ik controleer de afdruk en verpak het huisportret dan als een cadeau, voordat hij naar jullie toe komt.

Mag ik ook voor jou een huisportret maken?

Je mag me bellen of mailen en dan gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Wil jij een huisportret?