Over Sigrid

Sigrid Claasz Coockson

Creatief, sociaal en ondernemend. Dat ben ik, Sigrid Claasz Coockson. En in mijn vrije tijd hou ik  van lekker eten, tijd met mijn gezin doorbrengen, reizen (het liefst op reis naar een ver land) en sporten.

Studio Sigrid is ontstaan door mijn liefde voor mooie beelden, illustreren en vormgeven. 

In 2008 ben ik naast mijn baan als fysiotherapeut gestart met de opleiding voor vakfotograaf aan de fotovakschool in Apeldoorn. Ik heb verschillende jaren mijn eigen bedrijf gehad. Ik was gespecialiseerd in reportagefotografie. Toen de kinderen kwamen heb ik dit op een laag pitje gezet.

In 2017 begon mijn liefde voor beeld weer op te bloeien. Alleen toen niet als fotograaf, maar als illustrator.

Illustreren Studio Sigrid
vormgeving Studio Sigrid

Het illustreren en handletteren heeft me met heel veel mensen in contact gebracht. Ik heb een super leuke samenwerking met Papicolor. Voor hen mag ik blogs, video’s en social media content maken. Het uittesten van nieuwe producten is echt één van mijn favorieten. 

Daarnaast ben ik artikelen gaan schrijven voor Creeer Magazine, Loving Paper en Creative Letters.

Uiteindelijk heb ik In 2018 mijn baan als fysiotherapeut opgezegd om me volledig op mijn eigen bedrijf te storten.

En dat is de beste keus ooit geweest. Ik ben de studie Communicatie en Multimedia design gaan doen. Daar heb ik super veel geleerd op het gebied van grafisch ontwerp. Alles puzzelstukjes begonnen op zijn plek te vallen.

Hierdoor heb ik mijn diensten verder kunnen uitbreiden, waardoor ik nu een totaal pakket kan aanbieden op het gebied van grafische vormgeving, krijtborden en illustraties

%d bloggers liken dit: