Over Sigrid

 

Creatief, sociaal en ondernemend, dat zijn de steekwoorden die ik mezelf wil geven. Maar ook ben ik iemand die houdt van lekker eten, reizen en sporten. Dat is Sigrid Claasz Coockson, de persoon achter Studio Sigrid. 

Studio Sigrid is ontstaan uit mijn liefde voor handletteren, fotografie, illustreren en vormgeven.

Voor mij is het een mogelijkheid om mijn creativiteit te gebruiken in het maken van ontwerpen voor uw bedrijf. Ik hou er ook van om andere mensen enthousiast te maken en om mijn kennis over te brengen.  Mijn motto is dan ook:

Inspireren, leren, creëren.

Na 16 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik in 2018 het roer omgegooid. Ik heb Studio Sigrid opgezet en ik ben begonnen met de opleiding “Communicatie en MultiMediaDesign”. Ik ben me gaan focussen op het maken van krijtborden. Maar ook het maken van gekalligrafeerde artikelen en borden voor bruiloften vind ik fantastisch om te doen.

 

Intussen kun je mijn krijtborden vinden bij diverse restaurants in Zwolle, Meppel en omgeving. 

Naast mijn werkzaamheden voor Studio Sigrid, ben ik ook ambassadeur van Papicolor. Ik maak voor hen content voor zowel hun Instagram als Facebook kanaal. Dit doe ik in de vorm van foto’s en video’s. Maar ook schrijf ik blogs. 

Naast Papicolor heb ik ook verschillende artikelen geschreven voor Creative Letters, een tijdschrift op het gebied van handletteren. Je kunt mijn artikelen onder andere vinden in uitgaven 9, 10, 11 en 13. 

Ik word blij van het maken van een krijtbord die bij uw bedrijf past. Maar zeker ook van het maken van mooie producten voor  uw bruiloft. Schroom niet om vrijblijvend contact met me op te nemen voor de mogelijkheden!

Sigrid Claasz Coockson

%d bloggers liken dit: