GIFjes voor social media

Ben jij als ondernemer online actief op social media? Dan weet je hoe belangrijk het is om herkenbaar te zijn en op te vallen tussen al die andere online aanbieders. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kan het dat andere bedrijven direct herkenbaar zijn in hun posts en stories op Instagram, Facebook, TikTok en Twitter?

Studio Sigrid Gifje laten maken

Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken. De personen achter het bedrijf zijn zichtbaar of ze voeren hun eigen herkenbare stijl door in hun stories en posts. Ze gebruiken afbeeldingen en GIFjes in hun stories die herkenbaar zijn voor hen. Dit kan heel direct zijn in de vorm van video GIFjes, maar het kan ook door het gebruik van geanimeerde logo’s en illustraties in de huisstijl. Dit kun jij ook doen door online persoonlijk voor jou ontworpen GIFjes en stickers te gebruiken. Je versterkt hiermee  je merknaam en vergroot je de zichtbaarheid van je merk en je personal branding.

GIFjes zijn ook voor jou mogelijk

Nu vraag je je misschien af of dit niet alleen voor hele grote merken mogelijk is. Gelukkig is dit niet waar. Ook jij kunt een eigen account krijgen bij GIPHY, zodat je de GIFjes en stickers online kunt gebruiken. Niet alleen jij kunt ze dan gebruiken, maar ook andere mensen kunnen ze vinden en gebruiken, door gebruik te maken van de juiste zoektermen.

GIFje proost alles over gin

Hoe kom jij aan jouw eigen GIFjes?

We starten met een persoonlijk gesprek. Dit kan met een kopje koffie of thee, maar natuurlijk kan dit ook via Zoom. Samen gaan we voor jou een plan maken. Want wat wil je met je GIFjes bereiken? Wil je je stories op instagram herkenbaarder maken met bewegende elementen? Wil je je logo gebruiken, of wil je illustraties die bij je huisstijl en je producten of diensten passen? Een andere mogelijkheid zijn leuke video GIFjes, waarmee je ook de persoon achter je bedrijf kunt laten zien.  Maar ook bij evenementen, acties en aanbiedingen die je op wil laten vallen, zijn GIFjes een perfecte eyecather. Ik maak de GIFjes aan de hand van jouw wensen en eisen speciaal voor jou. 

Heb je al een marketingplan en een eigen huisstijl? Dan kunnen we deze gebruiken als basis.

Hoe werk ik met en voor jou?

Gif illustreren
1. Kennismaking:  Tijdens deze kennismaking bespreken we wat jullie wensen zijn en wat jullie willen uitstralen met de GIFjes.
 
2. Bepalen van het soort GIFjes. Wil je geïllustreerde GIFjes, GIFjes van je logo of wil je video GIFjes. Een combinatie van deze is natuurlijk ook mogelijk
 
3. 1 uur opname, voor een green screen bij persoonlijke video GIFjes.
 
 
4. Ontwerp en bewerking. Aan de hand van jullie wensen voor de soort GIFjes en wat jullie willen uitstralen, maak ik verschillende soorten Gifjes. Jullie krijgen deze in concept toegestuurd en kunnen hier nog correcties in aangeven.
 
5. Online vindbaarheid. We bespreken onder welke hashtags jullie GIFjes vindbaar moeten zijn op social media. Deze voeg ik dan toe aan de bestanden.
 
6. Aanvraag Brand Channel. Ik regel dat jullie persoonlijke kanaal online vindbaar is bij de verschillende social media, zoals Instagram, Facebook, Tiktok en Twitter. 
Gifje laten maken video foto
blij dansen GIFje
Video GIFje laten maken
GIFje van logo draaiend

Wat goed is om te weten, is dat een GIFje op de social media als een klein bestand weergegeven wordt, zodat het  goed te gebruiken is. Daarom worden de GIFjes zo ontworpen, dat ze ook op klein formaat duidelijk en herkenbaar zijn. Daarom is het van belang om de illustraties redelijk simpel te houden, maar dat ze wel de kwaliteit uitstralen die je wil. Je krijgt van mij ook de hoge resolutie bestanden, zodat je ze op goede kwaliteit op bijvoorbeeld je website kunt gebruiken.

Verschillende soorten Pakketten

Pakket 1:  5 geanimeerde GIFjes van bestaand logo of tekst

  • 1 correctieronde
  • Het aanvragen en regelen van een Brand Account bij Giphy.
  • Uploaden van de bestanden inclusief de zoektermen waar jullie op gevonden willen worden.

Kosten: 195,-

Meer GIFjes? Dat kan natuurlijk, de minimale afname is 5 GIFjes. Iedere extra GIF kost 20,- 

GIFje van logo social media

Pakket 2:  5 video GIFjes 

  • Opnames voor een green/ blue screen bij jullie op locatie*
  • Correctieronde
  • Het aanvragen en regelen van een Brand Account bij Giphy.
  • Uploaden bestanden inclusief de zoektermen waar jullie op gevonden willen worden.

Kosten: 250,-

Meer GIFjes? Dat kan natuurlijk, de minimale afname is 5 GIFjes. Iedere extra GIF kost 20,- 

* tot 75 km vanaf Meppel. Bij een grotere afstand, komt er een kleine toeslag bij.  

Video Gif laten maken

Pakket 3:  Combipakket   

Combi van pakket 1 en pakket 2 met 10 GIFjes, waarvan minimaal 5 videofragmenten.

Prijs: 395,-

Meer GIFjes? Dat kan. Iedere extra GIF kost 20,-  

Pijl GIF glitter Studio Sigrid

Geïllustreerde Gifjes

Naast de logo’s en video GIFjes, kun je ook kiezen voor andere persoonlijke  illustraties met voor jou herkenbare kleuren. Dit is een blikvanger voor je social media of voor op je site. Je kunt ze gebruiken als ondersteuning van je teksten of als eyecather op je site.

Denk je dat dit wat voor je is of heb je nog een paar vragen? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden. Bijna alles is mogelijk!

haai Gifje Studio Sigrid
Pijl GIF glitter Studio Sigrid
paddestoel GIFje Studio Sigrid
Ananas illustratie GIF Studio Sigrid

Groot bereik met GIFjes

Via het dashboard dat je op je Giphy kanaal krijgt, kun je het bereik van je GIFjes bijhouden. Ik heb op mijn eigen kanaal nu 48 GIFjes staan, met daarbij een bereik van meer dan 28 miljoen. Hierbij kun je zien welk GIFje het meest wordt gezien. 

10000
views op social media

Voorbeelden van bedrijven

Voor Hup en Fidom Garantiemakelaars heb ik zowel video GIFjes als logo GIfjes gemaakt. Het bereik sinds 15 december 2020 is bijna 1 miljoen.

Video GIFje laten maken
0
Views Hup en Fidom Garantie Makelaars

Voor de Baranvan Concepts heb ik verschillende variaties gemaakt van hun logo. De voor hun zo typerende caravan heb ik op meerdere manieren geanimeerd.

GIFje van logo social media
0
Views The Baravan Concepts

Wil je meer weten over je eigen GIFjes?

%d bloggers liken dit: