FAQ

Veelgestelde Vragen:

Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor verzenden in Nederland zijn:

Pakketje ansichtkaarten: €2,00

Brievenbuspakketje: €3,95

Pakketpost €6,50

Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden.

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met Ideal  en door middel van een bankoverschrijving betalen.

Wat is de levertijd?

Na betaling van de bestelling verstuur ik  de pakketjes binnen 48 uur, weekenden en feestdagen uitgezonderd. Bij betaling met een bankoverschrijving, verzend ik ook binnen 48 uur (uitgezonderd weekenden en feestdagen), als de betaling binnen is.

Ik verzend mijn pakketjes met Post NL. Studio Sigrid is niet verantwoordelijk voor vertragingen via de post. Heb je na 5 dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met me op.

Hoe gaat het retourneren?

Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Dan kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Je dient het product ongebruikt en in de originele verpakking te versturen, zonder beschadigingen.

Stuur van te voren even een mailtje naar info@studiosigrid.nlom de retour aan te kondigen. De kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wanneer ik het product in goede staat heb ontvangen, betaal ik het aankoopbedrag terug op dezelfde manier zoals je hebt betaald.

Retouren mogen naar:

Studio Sigrid

Valeriaan 58

7944 NW Meppel

De bestelling is beschadigd over gekomen, wat nu?

We proberen uw pakketje goed en veilig te versturen, mocht er toch iets beschadigd zijn, neem dan even contact met me op via info@studiosigrid.nl, dan gaan we een oplossing zoeken!

Oeps, verkeerd product geleverd, wat nu?

Soms kan het voorkomen dat ik niet goed heb gekeken bij het inpakken of klaarmaken van het product, stuur me even een mailtje, dan gaan we dit oplossen!

Is het ook mogelijk om mijn bestelling op te halen?

Woon je in de buurt en wil je je producten komen afhalen, dan is dat mogelijk. Dit kan echter alleen op afspraak. Kies bij het afrekenen de optie afhalen. We spreken dan een tijdstip af voor het afhalen.

Het afhaaladres is:  Valeriaan 58, 7944 NW, Meppel

 

%d bloggers liken dit: