Bruiloft

Weddingsigns, tafelkaartjes,  menukaarten en wegwijzers.

Wilt u uw bruiloft een extra persoonlijk tintje geven? Dan kan ik uw bruiloft aankleden met verschillende handgemaakte borden, menukaarten, tafelkaartjes, kaarsenzakken en wegwijzers. Deze worden helemaal voor u op maat en in uw gewenste stijl gemaakt.

Always look on the bride side of life
trouwbord weddingsign

Welkomstbord

U kunt  denken aan een welkomstbord om uw gasten te verwelkomen. Of een bord waarop de tafelindeling voor het diner staat aangegeven. Wilt u uw gasten de juiste weg wijzen naar de ceremonie of naar het feest? Ook dan kan ik wegwijzers voor u maken.

Tafelkaartjes

Als de gasten dan bij de tafels zijn aangekomen, kunt u ze extra verwelkomen met een tafelkaartje met daarop hun namen geschreven. De namen worden in kalligrafie op de kaartjes geschreven. Ook deze kaartjes kunnen naar wens worden gemaakt. U kunt de kleur van de kaartjes zelf uitkiezen, maar ook de kleur waarmee de namen geschreven worden kunt u zelf bepalen.

naamkaartjes

De bruiloftsartikelen worden handgemaakt en geschreven,  hierdoor heeft u een exclusieve versiering van uw bruiloft. Ik bied verschillende pakketten aan. Voor de mogelijkheden en prijzen kunt u contact met me opnemen via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: