Kick Off Letterpraatjes

minizine Studio Sigrid en Scrappiness

Twee weken geleden kreeg ik een mailtje van Maureen van Scrappiness. Maureen is een super leuke vrouw uit België, die eigenaresse is van het bedrijf Scrappiness. Met Scrappiness verkoopt ze producten op het gebied van handlettering en scrapbooking, maar ook geeft ze workshops.

Nu heeft ze een heel leuk nieuw concept bedacht: Letterpraatjes. Op instagram gaat ze je kennis laten maken met andere artiesten. Dit doet ze aan de hand van een live workshop, waar je de artiest kunt leren kennen en ook direct meer kunt leren over verschillende technieken.

En wat het leuke is: ik mag samen met haar de Kick Off doen!

minizine Studio Sigrid en Scrappiness

Zaterdag 2 mei om 10.00 uur gaan we live op onze accounts op instagram (Studio Sigrid) (Scrappiness) 

Ik ga een workshop handletteren voor ouder en kind maken. Aan het eind van de workshop heb je een eigen kaartje die je kunt versturen. 

Ik heb een minizine gemaakt die je als spiekbriefje kunt gebruiken, zodat je tijdens de workshop goed mee kunt kijken en mee kunt doen.

Deze kun je hier downloaden.

Een Minizine is een klein boekje die je van een A4 papiertje kunt maken. Ik heb een filmpje gemaakt, waarin ik het uitleg. Het enige wat je nodig hebt is een schaar en een A4 papiertje.

Het is super makkelijk om te maken. Kijk het filmpje en en doe met me mee. Dan heb je straks je eigen boekje. Als je hem van een leeg papiertje maakt, dan kun je hem zelf helemaal vullen. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: