Krijtborden op de huisbeurs

muurtekening horecawerf
banner krijtborden Studio Sigrid

Afgelopen week heb ik 2 dagen op de huisbeurs in Oosterwolde gestaan. De huisbeurs wordt georganiseerd door de Horecawerf en door VHC Actifood. Op deze beurs presenteren verschillende leveranciers voor de horeca zich met hun (nieuwe) producten voor het komende horecaseizoen.  

Ik was door de horecawerf gevraagd om mijn producten te promoten. Het eerste plan was om op deze twee dagen live een enorme muurtekening te gaan maken. Alleen was dit praktisch niet heel handig uit te voeren, omdat deze muur op een heel smal stuk langs de wandelroute lag. 

Maar we hebben dit super goed opgelost door de muurtekening alvast de week ervoor te maken en op de dag zelf op kleinere borden te gaan werken.

De muurtekening is een infographic geworden over de werkwijze van de Horecawerf. Ik vond hem erg geslaagd en de   reacties tijdens de beurs waren ook heel enthousiast. Tijdens de beurs heb ik heel veel leuke gesprekken gehad met ondernemers uit heel noord Nederland. Wat een enthousiasme en wat een liefde voor hun zaak stralen deze mensen uit.

 

Voor de komende tijd ga ik aan de slag met een aantal acties die naar aanleiding van afspraken die ik op de beurs heb gemaakt. 

De eerste is het inplannen van de workshops krijtborden schrijven voor horecaondernemers. Het plan is om dat samen met de Horecawerf te gaan organiseren.  Aangezien er ook veel ondernemers waren graag een dagelijks of wekelijks wisselend krijtbord willen hebben, kunnen ze dit straks zelf leren en maken.

De data komen binnenkort online!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: