Herfst! Het is tijd voor een GRATIS raamtekening!

Afgelopen week mocht ik weer raamtekeningen maken bij Het Anker in Meppel. En het is denk ik geen geheim dat ik daar heel erg blij van word. Zowel het resultaat is altijd heel erg leuk om te zien, maar ook de reactie van de bewoners daar zijn super.

Em omdat ik dit zelf zo leuk vind, heb ik voor jullie ook een ontwerp gemaakt voor een herfst raamtekening. Deze tekening bevat de tekst “hallo Herfst” en verschillende doodles in de vorm van herfstblaadjes, paddestoelen, eikels en dennenappels.

raamtekening herfst
raamtekening herfst doodles

Ik heb hem in mijn webshop gezet, waar je hem gratis kunt downloaden. Je krijgt dan twee bestanden, zodat je de tekst gewoon of in spiegelbeeld kunt schrijven.

Heel veel plezier ermee!

IMG_0412.JPG

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: