Tafelaankleding

Afgelopen weken kreeg ik een hele leuke opdracht binnen. Voor een 21 diner moest de tafel mooi gestyled worden. En de vraag aan mij was of ik hiervoor naamkaartjes wilde maken.

Deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan. Dus ben ik aan de slag gegaan met aquarelpapier (want dat heeft zo’n mooie structuur) en de labelpons van Paperfuel. 

naaamkaartjes 1

 

Na het maken van de labels, heb ik de kaartjes beschreven met de naam en een kleine illustratie. Ik heb hiervoor een zwarte Pentel Touch gebruikt. Dat is een van mijn favoriete brushpennen. Voor het fijnere werk, pak ik hem eigenlijk altijd.

 

naamkaartjes
aankleding 21 diner

Het blijft altijd leuk om het uiteindelijke resultaat te zien van de tafelaankleding. En het leuke was, dat men zo enthousiast was, dat er meteen een nieuwe opdracht uit naar voren is gekomen. En als de klant tevreden is, ben ik tevreden!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: