Wat kun je de komende tijd verwachten van Studio Sigrid. Reviews, testen en mijn mening….

Sigrid Claasz Coockson

Een nieuw (school)jaar, nieuwe kansen. En tijd om na te denken hoe ik Studio Sigrid verder neer ga zetten.

Een van de dingen, is dat ik vaker wil gaan bloggen. En dan niet over ditjes en datjes, maar over iets waar jullie echt iets aan hebben.

Wat dacht je van boek recensies? Er komen zoveel boeken op de markt over bijvoorbeeld tekenen, handletteren, bujo’s en aquarel, dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. En nu ben ik wel een beetje een boekverslaafde en heb ik de laatste tijd heel veel boeken gekocht. Ik wil jullie meenemen op een reis door die boeken en jullie vertellen wat je ervan kunt verwachten.

Het zelfde geldt voor materialen. Je kunt wel 20 verschillende fineliners kopen. En als je er 20 kunt kopen, heb ik er waarschijnlijk 19 van in de kast liggen. (oeps…….) Maar omdat ik ook vaak bij workshops de vraag krijg over welke pennen wel of geen aanrader is, ga ik die voor jullie testen.

Maar naast pennen, heb je natuurlijk ook de verschillende soorten papier, brushpennen en verf. Dit lijkt me ook leuk om eens op een rijtje te gaan zetten!

Heb jij een idee, vraag, iets wat je wilt leren of een iets waar je wat van wilt weten? Kom maar op, dan ga ik kijken of ik je er mee kan helpen!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: