Mega Workshop Event

Een paar maanden geleden kreeg ik de vraag of ik vrijwilliger wilde zijn bij het Mega Workshop Event. Dit evenement heeft vorig jaar ook plaats gevonden. Het is een dag voor liefhebbers van papier, inkt en verf. Er worden workshops gegeven door verschillende toppers op het gebied van handletteren, aquarelleren en kalligraferen. Je kunt tijdens deze dag 2 workshops volgen. En dan bedoel ik niet 2 korte workshops, nee het gaat om twee volledige workshops!  En het mooiste is, de opbrengst gaat naar een goed doel.

Je krijgt bij de workshops een super goed gevulde goodiebag. Ik heb stiekem al wat van de inhoud mogen zien en ik kan je zeggen: het is echt fantastisch wat de deelnemende bedrijven en sponsoren voor de deelnemers hebben geregeld. De goodiebags vertegenwoordigen een waarde van €30,-

Voor de workshops kun je kiezen uit de volgende deelnemers:

Letteren en tekenen met ecoline 3.indd

Martine heeft een boek geschreven over letteren en tekenen met ecoline. Dit boek heb ik recent aangeschaft. Het bevalt zo veel goede tips en adviezen. Ik heb er al veel leuke dingen uit gemaakt. Tijdens de workshop van Martine zal ze je ook zeker heel veel leren!

Tijdens deze workshop gaat Stephanie je een aquarel van een walvis leren maken. Super gaaf om te doen! Aan het eind heb je je eigen walvis.

Schermafbeelding 2018-08-23 om 17.21.42
walvis gemaakt door Stephanie.

Lizemijn is echt de beste kalligraaf van Nederland die ik ken. Ze is beroemd van hypnotiserende filmpjes op instagram. Vorig jaar heeft ze het logo voor de Golden Globes mogen maken. Tijdens deze dag gaan jullie je eigen Kalligrafiepen maken. En deze gaan jullie natuurlijk ook gebruiken.

Schermafbeelding 2018-08-23 om 17.09.50.png
Foto van Lizemijn haar Instagram. De voor haar typerende manier van schrijven. 

Corine is bekend van het uitwerken van de quotes van haar dochter. En dit doet ze op een fantastische manier! Ook is ze een ster in het maken van tekeningen, die lijken alsof ze geborduurd zijn. Ze heeft verschillende keren in tijdschriften gestaan als Creative Letters en de Hobby handig. Ze gaat tijdens deze dag met jullie handletteren. Dit is zowel erg leerzaam voor beginners als voor gevorderden.

Schermafbeelding 2018-08-23 om 17.15.40.png

Met ons eigen Dutch Mini Sketch Book team gaan we ook een workshop geven. In een mini schetsboekje kun je zoveel creativiteit kwijt. Je kunt erin schrijven, tekenen, mixed media projecten, fliptroughs maken en nog veel meer. Wij gaan deze dag handletteren in een klein schetsboekje.

IMG_2247

  • Karin Joan van Maker is Me– zal samen met jullie werken aan haar beroemde paperbaggies

Schermafbeelding 2018-08-23 om 17.24.07.png

 

Er zijn veel stands met mooie artikelen, een loterij met fantastische prijzen en een veiling met unieke, originele tekeningen/ kunstwerken van o.a. Karin Luttenberg van Paperfuel,  Carla Kamphuis, Marijke Vanhommerig  van Marijke tekent, Martine van der Velde van Typotini) en Mirjam de Boer van Handletteren.nl.

De opbrengst gaat naar Team Joshua.Team Joshua is in 2014 tot  stand gekomen door een groep (fiets)vrienden. De teamnaam is ontstaan door Joshua, zoon van Arnoud en Eunice van Gent.  Joshua is een lief en dapper ventje dat al van baby af aan vecht tegen hersentumor. Samen met de stichting VENTOUX3 en het  hersentumorfonds willen zij zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar het ontstaan en genezing van hersentumoren.

Lijkt het je ook super leuk om mee te doen? Geef je dan op!

One Comment on “Mega Workshop Event

  1. Pingback: Papicolor Handletter teamdag - Studio Sigrid

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: