Weer terug van Vakantie

Sigrid Claasz Coockson - Studio Sigrid

Afgelopen donderdag zijn we weer terug gekomen van een fantastische vakantie in Frankrijk. We hebben met ons gezin heerlijk genoten van het mooie land, heerlijk eten, gezelligheid en vooral van ons gezin.

Van te voren had ik allemaal wilde plannen om te gaan tekenen en een traveljournal bij te gaan houden. Maar ik moet toegeven, ik heb heel weinig getekend. Ik heb vooral gelezen, gewandeld en gezwommen. Echt even relaxen dus.

Afgelopen jaren had ik iedere vakantie wel een soort baal moment. Ik wist dat ik iets anders wilde met mijn werk, maar niet precies hoe en wat. Ik zag allemaal beren op de weg en wist niet waar te beginnen. Dit jaar was dat totaal anders. Ik heb een paar weken geleden de keus gemaakt om te stoppen met mijn werk als fysiotherapeut en me te gaan richten op een nieuwe studie. Vanaf oktober zal ik dan ook gaan starten met de opleiding Multi Media Design. Een onderdeel van de opleiding communicatie. Ik heb er heel veel zin in!

Ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Er staan leuke dingen op het programma!

Ik ga komende week ook een nieuwe agenda maken voor de workshops. De maand september zal het nog niet veel zijn, aangezien ik heel veel andere leuke dingen te doen heb. We gaan met de ambassadeurs van Papicolor naar de fabriek van Royal Talens. Ik ga meehelpen bij het megaworkshopevent om geld op te halen voor Team Joshua. En we hebben met de dames van het dutchminisketchbook team weer een gezellige bijeenkomst!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: