BruiloftBorden maken

trouwbord weddingsign

Het is weer eens tijd voor een blog. Ik besefte me dat ik al wel foto’s had laten zien van mijn trouwborden in wording, maar nog niet van het eindresultaat. Ik heb ze al wel op FaceBook en Instagram geplaatst, maar niet op mijn site.

Voor de bruiloft van Jona en Nicolette heb ik 2 borden gemaakt. Om de borden te maken, hebben we wat dingen moeten uitproberen. Welke houtsoort vindt het bruidspaar mooi, welke kleuren letters, wat voor soorten letters?

Langzaam ontstaat er dan een plaatje van het eindresultaat. De eerste schetsen worden uitgewerkt en daarna moet de tekst dan ook echt op het bord. En dat blijft spannend. Want als de verfstiften er bij komen, wordt het wel definitief. Ieder lijntje moet recht en foutjes kunnen moeilijk hersteld worden.

Uiteindelijk heb ik twee super mooie borden mogen afleveren. Ik was er zeer tevreden over, maar wat misschien nog wel belangrijker is, het bruidspaar was er heel erg blij mee!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: