Leuke deadlines!

Deze week staat in het teken van deadlines. Een deadline voor de Weddingsigns en een deadline voor Papicolor. 2 hele leuke projecten om aan te werken, maar eigenlijk kan ik er nog niets van laten zien.

Voor Papicolor ben ik een artikel aan het schrijven met foto’s van het gemaakte werk voor vaderdag. Vanavond de tekst en de spullen gemaakt, morgen is het fotografeer tijd. Maar voordat er gefotografeerd kan worden, moeten er nog wat rekwisieten gekocht worden.

Volgende week vrijdag is de bruiloft van Jona en Nicolette. hiervoor ben ik 2 borden aan het maken. Ze worden super mooi.
Zo’n bord maken is een behoorlijk proces:
Eerst het goede hout zoeken en op maat laten maken. Ze moeten in de lak, zodat het verf niet gaan uitlopen. Dan de juiste kleuren uitkiezen voor de verf. Ik heb gekozen om met verfstiften van Posca te gaan werken. Deze hebben een mooie metallic uitstraling.

De eerste schetsen gaan in het klein op papier of met de iPad. Daarna komt het echte werk, het opzetten van de letters op het hout. Dit moet goed en strak gebeuren, want je hebt maar een kans.

Ik kan jullie vertellen dat het heel wat zweet druppeltjes heeft gekost, maar ik ben er erg tevreden over!

Na volgende week vrijdag ga ik ze aan jullie tonen!!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: