April = Workshopmaand

En toen was het tweede paasdag. En tweede paasdag betekend ieder jaar heerlijk brunchen met de familie Claasz Coockson, Groen, Wieman. Na een heerlijke maaltijd moest er nog even hard gewerkt worden. De komende maand heb ik even topdrukte. En dat vind ik helemaal niet erg!

Er staan namelijk 5 workshops op het programma. Ik ga 2 avonden bij de Personeels Vereniging van de gemeente Meppel de basisworkshop geven. Daarnaast heb ik een kinderfeestje voor een meisje die 10 wordt en nog 2 workshops bij de coachkamer. Allemaal totaal verschillende workshops, maar dat maakt het juist zo mooi.

Vandaag heb ik de eerste serie workshop pakketten klaar gemaakt. En dat betekent dat ik mezelf een paar uur op zolder opsluit.

  • De werkboeken moeten worden geprint en ingebonden. (Ja, sinds deze week heb ik een inbindmachine. Hierdoor kunnen de werkboeken ook op A4 formaat gemaakt worden. Ben er super blij mee!!)
  • De papieren en kaartjes moeten worden uitgezocht
  • De pennensetjes moeten worden gesorteerd en in zakjes gedaan worden
  • Naamlabels worden geschreven
  • Klemborden klaarmaken
  • en dan alles als pakketjes inpakken

Het is best nog even wat werk, maar dan heb ik wel alles zoals ik het zelf wil hebben.

De eerste 24 pakketjes liggen klaar. Nog 35 te gaan!

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: