Op blind date met 11 vrouwen, @dutchminisketchbook

Afgelopen zondag was een zeer bijzondere dag. Ik had een blind date. Niet met een onbekende knappe man, maar met 10 andere vrouwen met allemaal dezelfde liefde. De liefde voor handletteren, tekenen en instagram.

Ik werd van huis opgehaald door Aukelien en we hadden een gezellige autorit naar Utrecht. Best spannend was het ook wel, want zouden de andere dames net zo gezellig zijn? Bij binnenkomst in het restaurant zat onze eerste blind date al klaar, ze had halflang krullend haar en een spleetje tussen de tanden. Dat moest Nanja zijn! . Langzaam druppelde iedereen binnen. Wat een leuke dames allemaal!

Om ons heen keken de mensen ons wel wat vreemd aan. Ze zullen ons wel een vreemd stel hebben gevonden. Want iedereen stelt zich voor aan elkaar, maar aan de andere kant lijkt het net of we elkaar al jaren kennen. We lijken vast een of andere sekte.

instagram @Dutchminisketchbook

De tafel ligt binnen 3 tellen bezaaid met pennen, portfolio’s en tekenboeken. We kunnen elkaars werk nu in het echt bekijken i.p.v. via de kleine instagram foto’s. Leuk om nu de persoon achter de tekeningen te leren kennen. Na een voorstelrondje, komen er cadeautjes op tafel. Wat leuk! En dan komt een andere verrassing. Tineke en Corien hebben bedacht dat we een gezamenlijke groep op Insta kunnen vormen. De dutchmnisketchbook groep. Wat een leuk idee. We gaan gezamelijk een account beheren waarop we tekeningen gaan plaatsen die in mini schetsboekjes zijn gemaakt. En zowel zij als Nanja hadden voor iedereen een miniboekje mee.

Iedereen is dolenthousiast, de plannen worden uitgewerkt en de groep staat al op instagram. ‘S avonds na merk ik dat ik. Of steeds helemaal hyper ben. Ik ga direct een tekening maken in het boekje. En ik ben niet de enige, want de whatsappen app groep die gemaakt wordt ontploft meteen. En dat is tot nu toe nog steeds zo.

Ik beheer het account volgende week een paar dagen. Ik hou jullie op de hoogte, want ik heb al hele leuke dingen gemaakt……

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: