Wat een (kinder) FEEST!

Vandaag een heerlijke dag gehad. Na een relaxte morgen, stond er vanmiddag een feestje op het programma. Evi was namelijk 11 jaar geworden en wilde met haar vriendinnen samen handletteren.

fullsizeoutput_33e7

Dus bepakt en bezakt ging op weg naar haar huis. Bij binnenkomst waren de dames al goed in de fullsizeoutput_33e8stemming. En toen ze zagen dat ik geen “suffe saaie oude vrouw” was, kon ook ik los. Eerst even alles klaar zetten en leggen. Voor iedereen was er een klembordje en een workshoppakket vol met kaartjes, papieren, pennen en het werkboekje. Deze heb ik speciaal voor kinderfeestjes aangepast. Voor de jarige had ik een presentje gemaakt, haar eigen tekenschrift met haar naam voorop.

 

Na geïnventariseerd te hebben wat de dames wilden leren en oefenen, zijn we van start gegaan. We hebben eerst 1 letter op 9 verschillende manieren gemaakt. Ook hebben we bekeken hoe je letters in 3d maakt. Daarna waren de banners en vlaggetjes aan de beurt. Daar hebben we veel mee geoefend. Toen iedereen die onder de knie had, zijn we aan de poster gaan werken.

Hoe bedenk je een goede layout voor een poster. Met zijn allen hebben we gepuzzeld hoe het er mooi uit gaat zien. Daarna zijn de dames aan de slag gegaan en hebben ze hun eigen quote of naam gemaakt.

 

Ik heb nog even een kleine poster voor Evi gemaakt, waarna voor mij de workshop er alweer op zat. De dames hadden er nog geen genoeg van en gingen druk door toen ik met mijn spulletjes weer naar de auto liep. Ik had een lach op mijn gezicht van oor tot oor. Wat was het een geweldig feest!

fullsizeoutput_33ef

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: