Vrijdag- Studiodag

workshop handlettering

Vanmorgen de kinderen naar school gebracht. Na een kus en een knuffel (nee, niet staan zwaaien voor het raam….) snel terug naar huis. Op weg naar mijn eigen werkplekje op zolder.

Untitled_Artwork

Ik heb sinds een paar weken hier mijn domein gemaakt. Vandaag heb ik een aantal dingen op de planning staan. De eerste is het maken van mijn eigen flip-over voor workshops op locatie. Dinsdag de materialen gehaald, vandaag met de decoupeerzaag aan de slag om het hout op de juiste maat te zagen.

IMG_1075
workshop kinderfeestje handletteren

Daarna heb mijn voorbeeld posters en lettertypes netjes in mapjes gedaan. Die kunnen dan tijdens de workshops op de tafels liggen, om inspiratie uit op te doen. De website heeft ook nog wat extra pagina’s nodig om de mogelijkheden van workshops beter te kunnen tonen. Dit blijft even puzzelen, maar het staat er in ieder geval op.

 

Er staat een super leuk weekend voor de deur. Morgen heb ik een kinderfeestje. Niet van mijn eigen kinderen, maar van een meisje die 11 wordt en graag met haar vriendinnen wil  leren handletteren. En zondag ga ik naar Utrecht om met 10 andere “handlettergekken” die ik via instagram “ken” voor een middagje te kletsen, tekenen en gezelligheid.

Intussen bevriezen mijn vingers. Ik bedenk me dat de verwarming er nog niet op is ingesteld dat ik op vrijdag thuis ben…..

Nu dus tijd om met de beentjes omhoog op de bank te gaan zitten met een kopje warme thee, een kleedje en een filmpje.

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: