Inschrijving Kamer van Koophandel

Vrijdag 26 januari was het dan zover. Na een paar maanden “proef”draaien, wordt het dan tijd voor het echte werk.

Omdat de KvK niet meer in Meppel zit, ben ik in de auto gestapt naar Zwolle. Daar had ik een afspraak om me in te schrijven. Aangekomen bij de ingang was er niets meer dan een lege hal met een zuil. Na het invoeren van mijn telefoonnummer kreeg ik een bonnetje en kon aan de grote tafel gaan zitten.

IMG_0771

Van privacy was gaan sprake. De moeder met dochter die zich aan het inschrijven waren, waren woordelijk te verstaan in de wachtkamer. Dat krijg je met zo’n open ruimte met alleen een paar lage afscheidingen tussen de bureau’s en wachtkamer.

Ik had via internet alles al ingevuld. Vanaf naar binnen gaan tot weer terug in de auto ging in een recordtempo van 10 minuten. Ik heb zelfs geen foto gemaakt van de ondertekening, zo snel en onpersoonlijk was het.

Toen ik in de auto zat ben ik eerst maar eens naar een grote tekenwinkel gereden om mezelf te trakteren om nieuwe stiften.

Daarna naar de ikea om nog wat spulletjes voor mijn werkplekje op zolder te kopen.

IMG_0780

Volgende week de laatste zaken financieel en bij de belasting regelen en dan gaan we los. Komende vrijdag staat er een fotoreportage en volgende week staat er een kinderfeestje op het programma.

Ik heb er zin in!!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: