Kerstworkshop Handletteren

December stond in het teken van de workshops met als Thema Kerst. Omdat de keukentafel te klein werd, ben ik verhuisd naar de Coachkamer in Meppel. Wat een leuke gezellige locatie voor deze workshops.

Er is ruimte voor 8 personen om aan tafel te zitten. Voor mij een perfect aantal, zodat ik iedereen de aandacht kan geven die hij verdiend.

Aan het eind van de avond lagen er fantastische resultaten op tafel.

Nu ik zelf bij de kerstboom thuis zit, is het tijd om na te gaan denken over het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Afgelopen jaar heb ik veel geleerd. Het is ook een jaar waarin Studio Sigrid is opgericht. Een jaar waarin er nieuwe plannen gemaakt worden voor de toekomst.

En voor de toekomst staan een aantal nieuwe workshops op het programma. Ik wil iedere maand 2 workshops gaan plannen. 1 workshop Handletteren en 1 workshop brushletteren. De data komen binnenkort online

Verder zitten er nog meer mooie ideeën in mijn hoofd. Maar daarover binnenkort meer…..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: