Workshop handlettering

workshoppakket

Afgelopen tijd ben ik bezig geweest om mijn workshops voor te bereiden. Materialen uitzoeken, goede leveranciers zoeken en mijn hardware thuis optimaliseren. Vooral dat laatste was nog een behoorlijke klus. Een printer bestellen is een peulenschil, de installatie was ook appeltje eitje. Maar voordat ik tevreden was met het printresultaat, zijn er wat zweetdruppeltjes gevallen.

Vandaag heb ik de eerste pakketjes klaargemaakt. De werkboekjes moesten nog geniet worden. Maar voordat de nietjes erin gingen, moest mijn logo natuurlijk nog op de boekjes. En daar werd mijn vriendschap met de printer weer op de proef gesteld. Maar ook dat hebben we overleefd.

Met hulp van mijn dochter, is het allemaal goed gekomen en zijn de pakketjes klaar. Volgende week lekker genieten van de herfstvakantie en dan gaan we zaterdag los!

Oh ja, nog wel even wat lekkers kopen of bakken om tijdens de workshop te snoepen. (Snel op de “to do” lijst zetten…)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: